Назад

БГ Баркод: чиста храна и лесен достъп до нея



Новият бранд за здравословни стоки PEPE с най-много въведени продукта за седмицата 11-15 ноември 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

„ПЕПЕ-8“ ООД е млада фирма специализирана в производството на тахани, сиропи и мед. Дейността започва през 2007г., когато семейството решава да направи първите си насаждения с био лешник. След петгодишен период на изчакване на първата реколта разбират важността на суровините за доброто качество на крайния продукт. Работата по създаване на продуктите продължава с търсене на други малки производители на чисти хранителни продукти. Брандът се доверява на избрани малки ферми, производители на натурални продукти, което позволява развиване на асортимент от артикули без консерванти, оцветители, подобрители,  ГМО и други вредни неща.

Всички продукти от фирменото портфолио на ПЕПЕ вече могат да бъдат намерени в продуктовия каталог БГ Баркод. Информацията за тях е попълнена директно от производител, в категория хранителни стоки и е максимално изчерпателна и съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011.


22.11.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад