Назад

България като инвестиционна дестинация бе представена в Милано



Съветът по инвестиции към Българската търговско-промишлена палата организира представяне на България като инвестиционна дестинация в Милано, Италия.

Събитието бе осъществено със съдействието на EOS Matrix, Генералното консулство на България в Милано, Службата по търговско-икономически въпроси в Милано, както и Promos Italia.

Представянето имаше за цел да информира италианските бизнес среди относно възможностите за инвестиране в различни градове и обекти в България в областта на недвижимото имущество.

Таня Димитрова, консул в Генералното Консулство на Република България, приветства инициативата на Съветът по инвестиции към БТПП.

Икономическата среда в страната бе презентирана от Андрияна Колева, ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси в Милано.

Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции при БТПП и член на УС на Палатата, заедно с Райна Миткова от EOS Matrix направиха обзор на проект за изграждане на дом за възрастни хора от Италия край град Плевен, както и обекти на българското Черноморие.

Над 30 представители на местния бизнес с интереси в България участваха в събитието. Присъстваха и българи, които управляват компании в Милано и търсят контакти с фирми в България.

  


14.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад