Назад

Регионален форум GS1, 2019



Ежегодният регионален форум на Националните организации GS1 се провежда от 14 до 18 октомври 2019 г. в Милано, Италия. В него участие са заявили представители на 48 организации от Европа и Азия. Тази година е постигнат рекорден брой на регистрираните – повече от 400 представители на индустрията, финансовия сектор, консултантски компании и разработчици на информационни системи, в т.ч. на L´OREAL, Mondelez, Nestle, METRO AG, Walmart, Procter and Gamble, UniCredit Spa, Banca d´Italia, Deutsche Bundesbank.

Програмата на форума предвижда обучения и работни срещи, свързани с внедряване на стандартите в техническата индустрия; болниците; транспорта и логистиката за доставки „последна миля“; омниканалната търговия; банковия сектор в частност операциите с пари в брой; проследимост вкл. на тютюневи изделия и др. В пленарни сесии ще бъдат представени резултатите от работата по различни проекти: формулиране на подходящи инструменти за повишаване качеството на обслужване на потребителите на стандартите и разработването на допълнителни услуги; разработването на глобални модели на данните, необходими в отношенията между отделните търговски партньори и за нуждите на онлайн търговията с цел повишаване качеството на данните и осигуряване безопасността на потребителите.

GS1 България участва с делегация, водена от Цветан Симеонов, председател на БТПП и председател УС на GS1 България, която включва и експерти на Сдружението. Актуални новини, които биха представлявали интерес за българската общност, ще бъдат публикувани през следващите дни.

В сряда, 16 октомври, GS1 България ще представи пред участниците във форума, като пример за добра и успешна практика, обновената версия на информационната система за обслужване на членовете на организацията в България, както и продуктовия каталог БГ Баркод, който набира все по-голям интерес сред българските потребители съвместно с мобилното приложение БГ Баркод.


14.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад