Назад

Председателят на БТПП присъства на Общото годишно отчетно събрание на членовете на НСНИ





Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе официален гост на Общото годишно отчетно събрание на членовете на Националното Сдружение Недвижими имоти (НСНИ). По време на откриването на събранието участва и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев. „Важно и необходимо е да има конструктивен диалог между институциите и бизнеса, още по-важно е да обменяме идеи, мнения и опит“, изтъкна заместник-министър Йовев.

Цветан Симеонов изрази благодарност за поканата да присъства на Общото събрание. Той поздрави организацията за отличното сътрудничество и за дългогодишното активно членство в БТПП. Той подчерта ролята на сдружението за налагането на добри практики на пазара на недвижими имоти като изтъкна още, че БТПП е готова да окаже съдействие за продължаване на успешното му развитие, за утвърждаването на сигурност и надеждност на сектора.

Симеонов напомни за възможността за осигуряване на максимално качество на обслужване на крайните клиенти. „Това може да се осъществи чрез въвеждане на 360° заснемане на обекта, при което клиентите да имат представа за имота без да има нужда да ходят на място“, заключи председателят.

 


03.06.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад