Назад

6 юни - представяне на ENRICH - мрежа на изследователските и иновационни центрове и хъбове в Европа, Бразилия и САЩ



Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на информационен ден за представяне на Европейската мрежа на изследователските и иновационни центрове и хъбове - ENRICH, организирани съвместно с Института за технологичен трансфер и иновации и Съвета по иновации при БТПП. Събитието ще се проведе в сградата на БТПП на ул „Искър” 9, гр. София, ет.1, зала А, на 6 юни 2019г. от 9.00ч. 
Основната цел на тази мрежа е да насърчи и улесни сътрудничеството в областта на научните изследвания, технологиите и предприемачеството между ЕС и САЩ от една страна, и между ЕС и Бразилия от друга страна, чрез подкрепа на иноваторите в процеса на създаване на иновации и комерсиализацията им. 
 
Мрежата е създадена и се администрира от Регионален център за информация и научно развитие, град Будапеща, Унгария. Негови представители ще запознаят участниците с основните цели, услугите, членството и начините за използване на тази партньорска платформа. 
При интерес за участие в събитието, моля в срок до 5 юни /сряда/ да потвърдите като изпратите следната информация: име на участник, организация и контакти на и-мейл irelations@bcci.bg . Участието в срещата е безплатно. Работен език – английски.
За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП, тел. 02/8117 421, 8117 494.
 

 


29.05.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад