Назад

БТПП отбелязва 35 години от присъединяването си към Асоциацията на световните търговски центрове (WTCA)През месец май преди 35 години Българската търговско-промишлена палата се присъедини към организацията Асоциация на световните търговски центрове /World Trade Centers Association/. БТПП като асоцииран член на световната мрежа от търговски центрове получи специални поздравления  за прилагането на високите бизнес стандарти на организацията.

Асоциацията на световните търговски центрове, която обединява 326 търговски центрове в 90 страни,  има за цел да стимулира търговските и инвестиционни възможности за бизнеса, който е насочил инициативи, усилия и капитали за глобално развитие и локален просперитет.

Организацията работи като международна екосистема за глобални връзки, интегрирани търговски услуги под знака на една световно утвърдена и престижна марка.

За БТПП е чест да бъде част от семейството на световните търговски центрове.

През 2019 г. се навършват и 50 години от основаването на Асоциацията, която създава възможности, които носят резултати за бизнеса. Вижте повече тук.


27.05.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад