Назад

Покана за Евразийски бизнес форум



Българската търговско-промишлена палата информира, че съвместно с Асамблеята на народите от страните от Евразия /www.eurasia-assembly.org/, организира Евразийски бизнес форум. Събитието ще се проведе на 22 май 2019г. /сряда/ от 10.00ч., зала А, БТПП /ул.“Искър“ 9, София/

Темите, които ще бъдат засегнати по време на форума обхващат: ролята на бизнеса в евразийската интеграция, глобализацията, възможности за бизнес сътрудничество, потенциал за развитие и задълбочаване на търговията между страните от Евразия и в частност с България, дигитален бизнес, инвестиционни проекти в България, инфраструктурни проекти, характеристики на пазара на недвижими имоти, туристически потенциал на България и др.

Участници в събитието са представители на бизнеса от страните от Евразия, международни организации, държавни и неправителствени организации, дипломати, асоциации на бизнеса, експерти, представители на медиите.

Желаещите за участие в събитието могат да се регистрират он-лайн на https://www.bcci.bg/payment_bcci/ в срок до 21 май 2019г. В приложение ще намерите предварителна програма на форума. Участието е безплатно. Работни езици на събитието са: български и руски с осигурен превод.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, e-mail: m.markova@bcci.bg.

Приложение: Писмо-покана

                     Проекто – програма


16.05.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад