Назад

Председателят на БТПП бе сред официалните гости по време на ХХ-я юбилеен панаир на НТБГ

БТПП е партньор на гимназията още от времето на провеждане на първия панаир




Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе сред официалните гости по време на ХХ-я юбилеен панаир по проекта „Интегративно практическо обучение“, организиран от Националната търговско-банкова гимназия. В панаира взеха участие 56 учебни фирми, банки и застрахователни компани на НТБГ. БТПП е партньор на гимназията още от времето на провеждане на първия панаир.

 „Поканен съм пред вас като представител на организацията, която преди повече от 100 години е създала Търговско-банковата гимназия, която и до днес продължава традициите за свързване на обучението с практиката“. Това заяви пред учениците и гостите Цветан Симеонов по време на официалното откриване на юбилейния панаир. Той постави акцент и върху важната роля, която прилагането на знанията в реалната практика има за бизнеса, като изрази удолетворението си от професионализма в провеждането на панаирите. Симеонов бе категоричен, че връзките с водещи фирми в България, създадени от НТБГ, е допълнителен принос към обучението на учениците в гимназията. Председателят покани най-добре представилите се фирми да участват в подходящи по тематика изложения на БТПП, за да могат да влязат в пряк контакт с потребителите и да приложат наученото в симулационна среда, в истинско събитие.

Сред официално поканените гости бяха и представители от МОН, ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, ръководители на катедри от университета, както и представители на банкови и застрахователни институции, които отправиха приветствия към ръководството на училището и учениците.


22.02.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад