Назад

Презентация на тема „Възможности и предизвикателства пред бизнеса в България“

6 март 2019 г. в БТПП


Българската търговско-промишлена палата, Посолството на Швеция, акредитирано за България и Шведско-българската търговска камара организират презентация на тема „Възможности и предизвикателства пред бизнеса в България“, която ще се състои на 6 март 2019 г. от 10.30 ч. в София, ул. Искър 9, БТПП, ет. 1, зала А. По време на събитието ще бъдат представени резултати от проучване, направено сред шведските компании, работещи в България.
 
В събитието ще вземат участие Н.Пр. Луиз Бергхолм, посланик на Швеция, Стефан Бенгтссон, председател на наскоро създадената Шведско-българска търговска камара, както и представители на шведските компании, функциониращи в нашата страна.
 
Работен език на събитието е английски. Участието е безплатно, но изисква предварителна он-лайн регистрация на интернет страницата на БТПП, Предстоящи събития или на ел. поща: g.dimitrova@bcci.bg най-късно до 1.03.2019 г.
 
 
За допълнителна информация: Българска търговско-промишлена палата, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489.
 
 

20.02.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад