Назад

Участие в предстоящото изложение за сигурност HLS & Cyber в Израел



Днес на посещение в Израел заминава българска делегация от представители на бизнеса и държавни институции. Основна цел на визитата е участие в предстоящото изложение за сигурност HLS & Cyber, което ще се проведе в Тел Авив в периода 12 – 15 ноември 2018г. Българската търговско-промишлена палата и Българо-израелската търговско-промишлена палата обединяват усилията си за организиране на българска делегация, която ще участва в международна конференция на тема Кибер сигурност и ще осъществи поредица от срещи с водещи израелски и международни организации, активни в тази област. Посещението се осъществява със съдействието на Посолството на Държавата Израел в София. Начело на делегацията е зам. председателят на БИТПП Симеон Ангелов.

Изложението ще постави акцент върху: сигурност при организирането на масови мероприятия, публични изяви, граничен контрол и авиация, морски транспорт, публичен транспорт, спешна помощ, критични ситуации, криминални случаи и кибер защита.

БТПП ще информира допълнително за срещите, които ще проведат членовете на делегацията, както и преките резултати от тях.

 


12.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад