Назад

Инициатива „Дни на отворените врати в предприятията“ - 19-25 ноемвриБТПП продължава своята активна дейност за насърчаване и подпомагане на развитието на средното професионално образование и обучение в България, в т.ч. и дуалната система на обучение.  Усилията са насочени към модернизиране и реформиране на професионалното образование и обучение, така че  да отговаря по-адекватно на потребностите на пазара на труда. За да има положителен резултат, е необходима съвместна работа на представителите на образованието и бизнеса и БТПП застава зад всяка инициатива за свързване на образованието и пазара на труда.

В тази връзка, БТПП препоръчва на своите членове да се включат в инициативата на МОН за провеждане на „Дни на отворените врати в предприятията“. Целта е професионалното образование и обучение да стане по-привлекателно сред учениците и техните родители.

Дните на отворени врати се организират в седмицата на професионалните умения в периода 19-25 ноември т.г.  При интерес, моля, изпратете попълнена регистрационна форма  до 9 ноември т.г. до Регионално управление на образованието /РУО/ по седалище на фирмата или на e-mail: bcci.centre@bcci.bg .

За допълнителна информация и контакт: БТПП, Маргарита Дамянова, тел.: 02 8117 477, е-mail: m.damyanova@bcci.bg

 


01.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад