Назад

6 ноември - информационен ден за жени предприемачи и „бизнес ангели“

Участниците ще получат ценни съвети за разработване на бизнес план и успешното му представяне пред инвеститори




На 6 ноември БТПП ще проведе информационен ден по проект SEEWBAN, който цели да насърчи инвестициите в женското предприемачество чрез създаване на мрежа от „бизнес ангели“ в Югоизточна Европа.

По време на информационния ден акцент ще бъде поставен върху дейностите, които предстоят да се осъществят до края на проекта. Специално внимание ще бъде обърнато на платформата за онлайн обучение на жени предприемачи и „бизнес ангели“, разработена в рамките на проекта. Участниците ще бъдат информирани за съдържанието на учебните модули, както и за процеса на записване и провеждане на обучение посредством платформата.

Присъстващите ще бъдат запознати с условията за участие в двете „пичинг“ събития за жени предприемачи и „бизнес ангели“, които БТПП ще организира на 21 ноември и 12 декември 2018 г. Авторите на най-добрите бизнес идеи, кандидатствали в обявените от БТПП срокове, ще бъдат поканени за участие в „пичинг“ събитията. Освен да представят своите бизнес идеи, жените предприемачи ще имат възможност да установят контакт с потенциални инвеститори, с цел договаряне на евентуално финансиране или друг вид съдействие за своите бизнес начинания от страна на присъстващите „бизнес ангели“. 

Участниците в информационния ден ще получат ценни съвети за разработване на добър бизнес план и успешното му представяне пред инвеститори. Представител на Българската асоциация на бизнес ангелите ще сподели опита на инвеститорите, които подпомагат стартиращи компании и предприемачи.

Целевата група на събитието са жени предприемачи и „бизнес ангели“ от всяка сфера на бизнеса.

Информационният ден ще се проведе на 6 ноември 2018 г., 11:00 – 13:00 ч., в зала „Б“ в сградата на БТПП. Информационният ден е безплатен, а програма на събитието може да бъде намерена тук. Желаещите да присъстват следва да заявят своето участие, като попълнят регистрационната форма и я изпратят в срок до 05.11.2018 г. на ел. поща: projects3@bcci.bg. За допълнителна информация: Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти”, тел. 02/8117 553.


31.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад