Назад

Бизнесът и местната власт във Видин и Монтана в дискусия за икономическото състояние



Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов ще проведе среща-дискусия с местния бизнес, областните и общински власти и медии във Видин и Монтана. Срещите по региони се провеждат в изпълнение на програмата на Единната система  на Българските търговско-промишлени палати/камари за поддържане на тесни контакти с местния бизнес, областните и общински власти и медии.

На 30 октомври 2018 г. от 15.00 часа Симеонов ще посети Конферентната зала на Областна администрация Видин, където ще участват и председателят на Видинската търговско-промишлена палата Красимир Кирилов, областният управител Албена Георгиева, кметът на града Огнян Ценков, предприемачи /фирми/ от региона, медии.

На 31 октомври 2018 г. в Голяма зала на Областна администрация в Монтана срещата ще бъде между председателя на БТПП Цветан Симеонов, председателя на ТПП Монтана Славка Нончева, членове на Управителния съвет на регионалната палата, областния управител Росен Белчев, кмета на града Златко Живков,  представители на институции, предприемачи /фирми/ от региона, медии.

Целта на провежданите дискусии е да се представят и обсъдят основни теми като икономическото състояние на региона, постижения на БТПП и РТПП/К, споделяне на примери за добри практики, реализирани съвместно с местни органи, общински власти и организации, разработените нови услуги за клиентите.

За нас ще бъде удоволствие да Ви приветстваме като участници на нашето мероприятие!

 


29.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад