Назад

ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА БЪРЗООБОРОТНИ СТОКИ И РИТЕЙЛ



БТПП информира, че на 26.10. 2018г. в Международен панаир Пловдив ще се проведе специализираната за FMCG индустрията конференция в сферата на дигиталния маркетинг: "Дигитални решения за Производителите на бързооборотни стоки и Ритейл" – Digital4Plovdiv. Събитието се осъществява с подкрепата на GS1 България.
 
Прилагането на нови технологии може да доведе до много силно конкурентно предимство за компаниите, които ги внедрят. Дигиталната трансформация е универсален отговор на един от вечните въпроси на всеки бизнес: Как да се направи добре и евтино?
 
Във връзка с това Интернет Медиа Груп ( IMG) организира конференция „Digital Marketing Solutions for FMCG industry" в която над 50 лектора и 40 теми ще запознаят участниците с най-новите тенденции в дигиталните технологии, както и специфичните рекламни стратегии, които могат да спомогнат за развитието на бизнеса им. Добри практики и съвети с топ специалисти от над 50 компании като , сп. PROGRESSIVE, JobTiger, GS1, RAPIDO, NetInfo, Broshura.bg, ManPower Group, GS1 България, SEOMAX.BG, Beyond Philosophy, Pixar, Баркод Системи България, Puzzel, Media Post Hit Mail, Money, Horizons и много други в областта на FMCG и Retail.
 
 
Тематичният план на конференцията е представен в четири панела:
 
Панел 1 ,,Бранд, Идентичност, Реклама“
Панел 2 ,,Структура, Процеси, Персонал“
Панел 3 ,,Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения“
Дискусионен панел 4 ,,Retail 4.0“
 
 
Може да разгледате цялата програма на събитието и да се регистрирате за участие на сайта: https://fmcg.digital4plovdiv.com
 
 
 
Не пропускайте да запазите своето място сега!
 

22.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад