Назад

Покана за Международна конференция "Online mediation"

15 ноември 2018 г. в Рамада хотел, София


Българската търговско-промишлена палата и Фондация „Право и Интернет” имат удоволствието да Ви поканят на предстоящата международна конференция „ONLINE MедиацияБъдещето на онлайн разрешаването на спорове“, която ще се проведе на 15 ноември, 2018 г. в Рамада хотел, София.

Събитието се подготвя в рамките на изпълнение на проект е-МЕДИАЦИЯ по програма Правосъдие на ЕС /2014-2020/. Проектът цели разработване на платформа за електронна медиация, която предлага лесна и удобна за ползване услуга за провеждане на процедура по е-медиация.  Идеята, която стои за концепцията на платформата, е бизнесът да има на разположение бързо и ефективно средство за алтернативно разрешаване на спорове, което може да се ползва както от всяка точка на света, така и от комфорта на офиса. Платформата ще се използва от Центъра за медиация към Арбитражен съд при Българска търговско-промишлена палата. В същото време проектът e-MEDIATION работи и за генерално повишаване на медиационната култура у нас.

В събитието ще вземат участие представители на правителството, юристи, медиатори, предприемачи, академични среди и медии, както и водещи специалисти в областта на извънсъдебните практики за разрешаване на спорове от страните от ЕС и региона.

Българската търговско-промишлена палата Ви кани да вземете участие в Конференцията, както и отправя молба за разпространение на информацията сред Вашите членове.

Желаещите да вземат участие в мероприятието, следва да потвърдят до 1 ноември, като се свържат с БТПП, дирекция “Международно сътрудничество и международни организации”, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Програмата   ТУК


17.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад