Назад

БТПП взе участие в едно от най-важните събития, организирани от палатата в Кавала





Българска търговско-промишлена палата (БТПП) взе участие в едно от най-важните събития, организирани от Търговско-промишлената палата в Кавала - изложението "KAVALAEXPO“. Тазгодишното издание се състоя в периода от 05.10.2018 до 09.10.2018г. и бе специално, тъй като тази година се отбелязват 100 години от създаването на организацията.  Председателят на Българска търговско-промишлена палата (БТПП) г-н Цветан Симеонов изпрати грамота и плакет до гръцкия си колега г-н Маркос Демпас, които бяха връчени от г-н Стойчо Сточев, Председател на УС на Ямболска търговско-промишлена палата. Той отправи поздравителен адрес от името на всички палати в системата на БТПП и благодари за дългогодишното успешно сътрудничество и инициативи в полза на бизнеса и развитието на отношенията между двете страни.

Търговско-промишлените палати са важен механизъм за подкрепа на търговията, промишлеността и бизнеса. В рамките на изложението Kavalaexpo, 8 български фирми бяха представлявани от експерти на Enterprise Europe Network към БТПП. Те разполагаха със собствен щанд, на който бяха изложени информационни материали и продукти както на самите компании, така и на БТПП, сред които актуалните издания на „ТОП 100 Фирми, водещи в икономиката на България“, 2018 и „България в цифри“ 2018, които привлякоха вниманието на посетителите.

Ако желаете да получите информация за други интересни за бизнеса събития, моля посетете страницата на център Enterprise Europe Network към БТПП.

 


19.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад