Назад

Цели на Европейската федерация за недвижими имоти





В БТПП се проведе среща между председателя на палатата Цветан Симеонов и генералния директор на Европейската федерация за недвижими имоти Майкъл Макбрайън. В срещата взеха участие и представители на Камарата на независимите оценители в България Светла Дерменджиева, председател на УС на организацията, Венета Желева, член на КПЕ и Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции към БТПП.

Майкъл Макбарайън представи целите на Европейската федерация за недвижими имоти, която е създадена през 1997 г. и лобира за решаване на проблемите на представителите на този сектор на европейско ниво.

Цветан Симеонов представи работата на БТПП в областите: търговски арбитраж, външнотърговски документи, браншови организации. Той изрази мнение, че секторът на недвижимите имоти ще бъде изправен пред редица въпроси и дори проблеми с оглед на влизането на страната в евро зоната. Председателят на БТПП пое ангажимент да съдейства секторът на недвижимите имоти от България да бъде представен и в Европа, посредством Европейската федерация за недвижими имоти.

 


03.09.2018 г.
Назад