Назад

Изложение HLS & Cyber - в Тел Авив

БТПП и БИТПП обединяват усилията си за организиране на българска делегация


Симеон Ангелов, заместник-председател на Българо-израелската търговско-промишлена палата, се срещна с председателя на БТПП – Цветан Симеонов и обсъди бъдещи съвместни инициативи.

Ангелов представи информация относно последните дейности на БИТПП по установяване на сътрудничество с израелски фирми в областта на селското стопанство и изграждането на оранжерии. Представени бяха и резултати  от успешно приключилото посещение на делегацията, водена от БИТПП на международното изложение AGRITECH 2018 през месец май тази година.

Обсъдено бе и предстоящото изложение за сигурност HLS & Cyber, което ще се проведе в Тел Авив в периода 12 – 15 ноември 2018г. и за което БТПП и БИТПП ще обединят усилията си за организиране на българска делегация. Изложението поставя акцент върху: сигурност при организирането на масови мероприятия, публични изяви, граничен контрол и авиация, морски транспорт, публичен транспорт, спешна помощ, критични ситуации, криминални случаи и кибер защита.

Изложението е много важно и за представители от институции на държавата, грижещи се за сигурността на фирмите и гражданите, като МВР, Гранична полиция, Пожарна безопасност и др. Желаещите да вземат участие в състава на делегацията могат да заявят своя интерес на e-mail: m.markova@bcci.bg или тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 


29.08.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад