Назад

Boao Review свързва китайски и български фирми

Издание на Азиатски икономически форум


В БТПП се проведе среща с главния търговски директор Патрик Чу, отговарящ за Тихоокеанска Азия на Boao Review, издание на Азиатски икономически форум. Председателят на БТПП Цветан Симеонов се запозна с традициите на международния форум, който се провежда от 17 години в град Боао на остров Хайнан, Китай. Събитието се организира през март – април всяка година и събира 4 500 участници от цял свят. На него се дискутират теми като: макро икономика, политики, финанси, енергетика, инвестиции, бизнес, технологии, култура и др.

В хода на разговора бяха обсъдени начините за взаимодействие на форума с БТПП и българския бизнес. Цветан Симеонов представи отличното партньорство на Палатата с китайски организации. Той изтъкна, че БТПП активно участва в заседанията на Националната асоциация „Един пояс, един път“, като е сред учредителите й, а от началото на годината е член и на Международната търговска палата „Пътят на коприната“.

Патрик Чу изрази готовност да съдейства за задълбочаване на тези сътрудничества чрез изданието Boao Review и посредством установяване на директни контакти между китайски и български фирми, за които рекламата в списанието е добра възможност, при условие, че тя стига до 300 000 адресата и членовете на БТПП могат да ползват намаление в пъти от обявените стойности.

Той представи продукцията на China Yong Feng Yuan Co Ltd, производител на традиционен китайски порцелан за хранене и за домакинства. При интерес български фирми, потенциални представители на китайската компания, могат да се свържат с: Patrick Chu, T: +852 8106 2020, F: +852 2865 4177, M: +852 9419 2120, E: pchu6628@me.com

 


29.08.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад