Назад

Покана за информационно събитие на Съвета по инвестиции към БТПП за норвежкия финансов механизъмПо линия на Съвета по инвестиции към БТПП на 16 юли,понеделник,от 14.30 до 17.00ч. в зала А на Българска търговско промишлена палата, ул. „Искър“ № 9 ще се проведе информационно събитие, част от поредицата разяснителни срещи по наскоро обявената за България Програма "Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия", част от норвежкия финансов механизъм.Програмната схема за периода 2014 – 2021г. е на стойност 28.5 милиона евро.

През новия финансов период в България ще бъдат финансирани проекти на малки и средни предприятия (МСП) в сферата на зелените иновации и бизнеса.

На събитието г-жа Венцеслава Янчовска, Мениджър на Иновация Норвегия за България ще обясни грантовите условия и ще даде насоки за кандидатстване на фирмите. По време на срещата бизнесмените ще могат да зададат и конкретни въпроси.

Програма:

14.30 Регистрация

15.00 Откриване от Георги Стоев, зам. председател на БТПП

Модератор: Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции към БТПП

15.10 Представяне на Програма "Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия"

Венцеслава Янчовска, Мениджър на Иновация Норвегия за България

16.00 Въпроси и отговори

 

Поради изключително засиления интерес от страна на бизнеса към поредицата информационни събития се изисква предварително потвърждение за присъствие до Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции към БТПП, на имейл адрес tomov@intrac-investment.com


05.07.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад