Назад

Дългогодишно сътрудничество между БТПП, НФСГ и НТБГ в развитие и придобиване на предприемачески нюх









За поредна година БТПП ще обучава ученици от Националната финансово-стопанска гимназия (НФСГ) и Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ). В процеса на практиката при БТПП единайсетокласниците от двете училища, с помощта на експерти от Палатата, ще имат възможност да придобият професионални умения в областта на икономиката, да се запознаят с дейността на Палатата, като същевременно усвояват полезен опит за бъдещата си реализация. Учениците ще придобият професионални умения в областта на икономиката и финансите. Съществена част от тяхната дейност ще бъде насочена към обработка на фирмени отчети като част от подготовката на класацията „ТОП-100” - водещи компании в икономиката на България, която БТПП ще представи за 20-та по ред година. 

Стажантите ще се обучават в рамките на две седмици. На среща с тях председателят на БТПП Цветан Симеонов акцентира върху важността на възможностите и перспективите, които високите технологии предлагат за развитие на младите хора и как дигиталните умения са задължително условие за бъдещата  им реализация.

 

Фирмите, които имат желание да участват в „ТОП 100”, могат да разгледат детайлите по позициите за реклама  в приложения формуляр за поръчкаИзпратилите поръчка ще получат и покана за церемонията за връчване на Годишните награди на БТПП.


03.07.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад