Назад

Покана за финансов форум „Иновативни технологии и бъдещето на финансовата система. Финтех“



Съветът по иновации при БТПП организира финансов форум на тема „Иновативни технологии и бъдещето на финансовата система. Финтех“ на 7 юни 2018 г., четвъртък от 11 часа  в БТПП.

С организирането на форума ръководството на Съвета по иновации си е поставило за цел да срещне на едно място - в БТПП, представители на банки и на финтех компании, което следва да е от полза за малкия и средния бизнес, който се нуждае от достъпни кредити, нови гаранционни схеми, както и от по-ускорени и по-качествени финансови услуги. На форума ще се дискутират следните теми:

► Новите предизвикателства пред банковия сектор. Ще успеят ли банките да се адаптират към промяната и какви са възможностите за взаимодействие с финтех компаниите?
► Тенденции в развитието на Fintech
► Пазарни ниши на Fintech компаниите
► Иновационни решения. Изкуствен интелект в полза на финансовия пазар
► Blockchain & Криптовалути.

Участие ще вземат представители на банковия сектор, FinTech компании, иновационни предприятия в сферата на Изкуствен интелект и Machine Learning, представители на стартиращи предприятия, учени, изследователи и университетски преподаватели от областите на науката и на образованието от БАН, Стопанската академия и университетите, фирми, браншови сдружения, медии.

Заявяване на участие до 12 часа на 6 юни на e-mail: eskenazi.kristina@gmail.com или innovationbcci@gmail.com

ПРОГРАМА НА ФИНАНСОВИЯ ФОРУМ


05.06.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад