Назад

Сладки изкушения в Центъра на София

Изложението откри председателят на БТПП








Фестивал на сладките и тестени изкушения се провежда от 1 до 3 юни в Изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/. Организатор е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване. Председателят на БТПП Цветан Симеонов откри изложението. Сред дпециалните гости бе посланикът на Косово Н. Пр. Шпенд Калаба и съпругата на японския посланик г-жа Казуе ВАТАНАБЕ.

Любителите на десертите ще могат да се насладят на пасти, сладкиши, маслени бисквитки, кексчета, сладолед, шоколад и шоколадови изделия; баклави; напитки – вино, коняк, кафе, чай; бутиков мед, сушени плодове, здравословни протеинови барчета и др., които изложителите са подготвили за събитието, както и на много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

Очаква Ви безплатен детски кът, детски ателиета, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации. На 1-ви юни, Деня на детето, се организират две безплатни работилнички за рисуване на сладки  от 11.00-14.00ч. и 16.00-18.00ч на щанда на Elli’s cookies.

София десерт фест отново подкрепя кампанията "ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО"

Организаторите на Фестивал на сладките и тестени изкушения и този път ще предоставят щанд в полза на Кампания за продължаване на лечението на Бобчо, който е на 12 години и страда от полимикрогирия, церебрална парализа и епилепсия. След няколко интервенции в клиника в Турция състоянието на Бобчо е видимо по-добро и има значителен напредък, но е необходимо продължение на лечението! Заповядайте на благотворителния щанд, където освен сладкиши и вкусотийки ще можете да закупите и плюшени играчки и други атрактивни подаръчета и по този начин да дарите надежда на малкия Боби и да му дадете шанс да се лекува!

Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци. Работното време е от 10.00 до 19.00 ч.

Пълна информация за изложението, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта SofiaDessertFest 

 


31.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад