Назад

В Интер Експо Център - София е открита Международната изложба Секюрити Експо 2018

Най-голямото изложение в България за охрана, превенция и киберзащита








За БТПП е голяма чест да участва в поредното успешно изложение Секюрити Експо 2018. Благодарни сме на Министерството на вътрешните работи, че отново станаха патрон на изложението и дадоха знак на представителите на фирмите, че имат подкрепата на правителството на Република България. Съвместното изложение с обединените усилия на  Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата показва и доказва, че „Съединението прави силата“. Това каза днес председателят на Палатата Цветан Симеонов при откриването на Секюрити Експо и пожела на всички изложители успешно представяне и много сделки, за да може догодина събитието да бъде още по-успешно.

Вие като представители на високите технологии гарантирате сигурността ни. Министерството на вътрешните работи като партньор на това изложение и стои зад Вас“, обърна се към изложителите заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов. Той напомни успехите на страната в стремежа към осигуряване на сигурност и изрази увереността си в успеха на изложението.

За мен е огромно удоволствие да присъствам на откриването на 25-тото изложение, представящо най-новите тенденции в сферата на сигурността и превенцията“, каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя подчерта, че от първостепенно значение за развитие на населените места е осигуряването на спокойствието на гражданите. На водещо място тя постави превенцията и посочи, че Столичната община създава иновации в тази сфера.

Чест за нас е за поредна година да Ви приветстваме тук“, каза в словото се управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Той напомни, че изложението се провежда за пореден път заедно с Българска строителна седмица. Благодарение на симбиозата между двата форума присъстващите могат да се запознаят с целия процес - от инвестирането и създаването на сградите до охранителните системи, услугите, превенцията на престъпления и пожарната сигурност.

Единственото по рода си събитие у нас в областта на сигурността за дома и бизнеса ще обедини професионалистите от всички аспекти на бранша, за да покаже най-новите тенденции и технологии.

В рамките на четири дни изложението  ще представи 360-градусов обзор на секторите охрана, сигурност и безопасност. По време на изложението специалистите могат да разгледат и да се запознаят с последните новости в пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инженерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, оборудване на "интелигентни сгради", специализирани автомобили и техника.

Тазгодишното издание на професионалния форум ще бъде съпътствано и от специална програма, която ще разгледа темите за „Ефективната борба с наводненията” и „Химическа защита“ според европейските норми и правила, както и неприкосновеността извън сигурността, в контекста на новата правна рамка, която създава Общият регламент за защита на личните данни. В поредица от презентации участниците в изложението ще представят иновативните си предложения за създаването на една по-сигурна среда.

От 7 до 9 март вратите на изложението са отворени от 10.00 до 18.00 часа, а на 10 март – до 16.00

Снимки от откриването на изложението може да разгледате  ТУК.


07.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад