Назад

Председателят на БТПП откри Мартенски базар – ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА

Възползвайте се! Полезни подаръци на достъпни цени








Председателят на БТПП Цветан Симеонов приветства участниците в Мартенски базар –Всичко за жената. Той откри изложението и изтъкна, че се провежда за първи път, като негова цел е да бъдат събрани на едно място всички продукти, необходими на всяка жена.

Албум от изложението може да разгледате ТУК.

По време на изложението ще бъдат представени козметични фирми, предлагащи натурална и био козметика, етерични масла и продукти за здравето. Посетителите ще могат да закупят ръчно изработени чанти, бижута, рисувани кашмирни и копринени шалове. Посетителите ще могат да разгледат книги за възпитанието на детето - основно за метода Монтесори. Ще бъдат показани нови  колекции дрехи и трикотаж.  Дамите ще  разберат как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и ще имат възможност да ги изпробват по време на събитието.

100% натурални  продукти

За първи път в България се представя натурална козметика за всеки тип кожа и коса от Армения. Козметиката, която  помага на кожата да се регенерира отвътре навън. Ще бъде презентиран душ-гел с вино, продукти с преработени кайсиеви ядки, еликсир на младостта и още много други продукти!  Друга фирма ще представи био крем за лице и продукти на основата на розово масло.

Фирма - участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки. Малка българска фирма ще ни представи 100% натурални продукти, които са ръчно направени с етерични масла и растителни екстракти. Те залагат на козметика, достъпна за повече хора, които предпочитат да заложат на природата, вместо да използват синтетични продукти. Ще бъде презентиран био крем за лице и тяло, който съдържа  100%-ва розова вода и чист пчелен восък

По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

За бъдещите майки

Ще бъде представено голямо разнообразие от книги, които са полезни в най-различни сфери от живота, а една от основните теми е отглеждането и възпитанието на деца. Подготвени са издания, свързани със Монтесори обучение, саморазвитие, образование, психология и други.

Специална козметика на основата на масла ще бъде представена за най-малките посетители.  Ще могат да бъдат закупени трикотажни стоки за цялото семейство.

Ръчно изработени

За първи път при нас ще бъдат показани ръчно рисувани копринени и кашмирни шалове, шалове-фишу и бандани. Уникални дизайни и изработки, подходящи за всяка дама и повод.

Подготвили сме голяма разнообразие от ръчно изработени чанти от висококачествени материали. Ръчно изработени бижута от кожа, сувенири, играчки и интериорни кукли, уникати за дома и за подарък. Дизайнерски модели кокетен винтидж, бижута от кристали и полускъпоцени камъни.

Диагностика

Ще можете да разберете на място здравословното си състояние с диагностика Биоскенер (над 180 физически показатели)- биорезонансна диагностика и лечение.

Спортувахте ли тази седмица?

Само по време на изложението ще  разберем как да поддържаме добра форма. Ще бъде представен уреди „три в едно“ – използвате една машина, а получавате ефект в три области: Фитнес, Масаж, Терапия. И 10 минути работа с машини вибро-терапия се равняват на 1 час във фитнес залата.

Конфекция и трикотаж

Фирма от Балчик ще представи уникална памучна конфекция. Посетителите ще могат да закупят нови модели дизайнерска дрехи. Фирма от Трявна ще предложи висококачествен трикотаж - голямо разнообразие от модели и разцветки за всеки вкус!

Чаша чай

Посетители ще имат възможност да дегустират истински зелен чай матча, сенча и гьокуро, който се внася директно от Япония.

Не пропускайте да посетите Мартенски базар- „Всичко за жената“

Дати:  6 - 11 март

Място: Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Минералните бани

Работно време: 10.00 – 19.00 ч

Вход свободен

За допълнителна информация: тел. 02/ 8117 428; fairs13@bcci.bg

 


06.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад