Назад

На 7 март се открива Изложението за сигурност, охрана и кебирзащита Security Expo



Започва единственото събитие у нас, посветено на сигурността за дома и бизнеса, охрана, противопожарна безопасност и киберзащита – изложение SECURITY EXPO 2018. Утвърденият форум ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център. Изложението се провежда традиционно под патронажа на Министерството на вътрешните работи, организатори са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

25-тото издание на изложението ще бъде официално открито на 7 март от заместник-министъра на вътрешните работи  Стефан Балабанов. Церемонията ще започне в 12.30 и ще се проведе в централното фоайе на Интер Експо Център.

В рамките на четири дни под един покрив ще се съберат представителите на бранша, обхващайки всички аспекти в секторите Охрана, Сигурност и Безопасност. SECURITY EXPO 2018 дава възможност на опериращите в бранша да проследят настоящите тенденции, да „надникнат“ в бъдещето и да се запознаят с последните технически нововъведения при пожароизвестяването, пожарогасенето, видеонаблюдението, CLOUD инженерството: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, оборудване на "интелигентни сгради", специализирани автомобили и техника.

Форумът, който ще се проведе заедно с изложение Българска строителна седмица 2018, ще бъде съпътстван от богата семинарна програма. На дневен ред в нея ще бъдат поставени темите за „Ефективната борба с наводненията” и „Химическа защита“ според европейските норми и правила, както и „Неприкосновеността извън сигурността в контекста на новата правна рамка, която създава Общият регламент за защита на личните данни”. Ще бъдат поставени и въпросите за интегрираните решения за сигурност и безопасност. Създаването на сигурна среда, интелигентните продукти и системите за сигурност ще бъдат сред акцентите на многобройните продуктови и фирмени презентации.

Пълната семинарна програма, списък на изложителите и др. можете да намерите на сайта www.securityexpo.bg

Вратите на SECURITY EXPO 2018 ще бъдат отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа от 7 до 9 март, а на 10 март /събота/ - от 10.00 до 16.00 часа. Входният билет е 5 лв., а през последния изложбен ден входът е свободен.  

Направете своята регистрация за безплатен вход на адрес: https://registration.iec.bg/expo/27/form/bg /линкът ще е активен до 23:59 ч. на 06.03.2018 г./


02.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад