Назад

Председателят Цветан Симеонов посети Посолството ни в Брюксел и проведе среща с посланик Мая Добрева

БТПП ще бъде домакин на икономическа сесия и двустранни срещи на 24 април 2018
Председателят на БТПП Цветан Симеонов посети Посолството ни в Брюксел и проведе среща с посланик Мая Добрева.

Обсъдено бе икономическото сътрудничество между България и Белгия, както и връзките между БТПП и сродни организации в Белгия. Симеонов запозна посланик Добрева с промените в ръководството на Асоциацията на Европейските търговски палати (ЕВРОПАЛАТИ) и основните насоки на работа и приоритети на новото ръководство.

Посланик Добрева информира за доброто сътрудничество с двамата почетни консули на България в Белгия и за напредъка на договореното посещение на делегацията от Европейския център за икономическа, академична и културна дипломация - CIDIC в България в периода 23 – 26 април 2018 г.

БТПП ще бъде домакин на икономическа сесия и двустранни срещи на 24 април 2018, като делегацията от CIDIC е проявила интерес към следните сектори: хранително-вкусова промишленост, електроника, IT, мода, козметика, машиностроене, авточасти, електрически автомобили, авиационна промишленост, дронове, мебелна индустрия. Предварителен списък на компаниите от Белгия ще намерите тук.

Фирмите, които проявяват интерес за участие в мероприятието, могат да се свързват с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg или тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 


28.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад