Назад

С цел активизиране на двустранните отношения между България и Канада бяха обсъдени предстоящи съвместни инициативи





Десислава Иванова, главен мениджър на Националната бизнес мрежа и Алекс Нестор, вицепрезидент на Канадско-българската бизнес мрежа, се срещнаха с председателя на БТПП – Цветан Симеонов.

Бяха обсъдени търговско-икономическите отношения между България и Канада и възможностите за развитие на неизползвания потенциал чрез подписаното Споразумението между ЕС и Канада за търговия и инвестиции (СЕТА). Споразумението ще улесни износът на стоки и услуги и ще е от полза за бизнеса , както в Европа, така и в Канада. За повече информация за CETA : ТУК-http://ec.europa.eu/trade/policy/in-focus/ceta/ceta-explained/ .

С цел активизиране на двустранните отношения между България и Канада бяха обсъдени  и предстоящи съвместни инициативи в края на първото полугодие на 2017г.

Всички, които имат интерес от развитие на двустранните търговско-икономически отношения с Канада, могат да се свързват с:

дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg или тел. 02 8117 494, 8117 421 или с Национална Бизнес Мрежа на e-mail: office@nbn-bg.com или на тел.: 02 4 23 23 91 


06.02.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад