Назад

6 февруари - Ръководителите на национално представителните работодателски организации – АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ, ще представят приоритетите на АОБР за 2017 г.На 6 февруари 2017 г., понеделник, от 11.00 часа, в пресклуба на Българската телеграфна агенция (бул. „Цариградско шосе“ №49) ще се проведе пресконференция на Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР).

Ръководителите на национално представителните работодателски организации – АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ, ще представят пред представителите на медиите приоритетите на АОБР за 2017 г.

Участие в пресконференцията ще вземат: Цветан Симеонов, председател на БТПП, Васил Велев, председател на Асоциация на индустриалния капитал в България, Божидар Данев, изпълнителен председател на Българска стопанска камара и Кирил Домусчиев, председател на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България.

През 2017 г. ротационен председател на АОБР е Асоциация на индустриалния капитал в България.

АОБР е учредена през 1995 г., като обединение на официално признатите за представителни организации на работодателите в Република България. Асоциацията има за цел да координира позициите на своите членове и да съдейства за консолидиране, балансиране и единно представляване на техните интереси на национално ниво и в рамките на Международната организация на труда и Международната организация на работодателите.


01.02.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад