Назад

Представители на гръцкия бизнес проведоха среща с председателя на БТПП

9-10 февруари 2017 г. - Предстои изложение на кожени палта и стоки в София с участието на 22 гръцки компании от бранша


Състоя се среща между г-н Цветан Симеонов, председателя на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), и представители на гръцкия бизнес – г-н Йорго Мантзиарис, представител на Търговско-промишлената палата на гр. Козани, и г-н Сотириос Папас, председател на Aсоциацията на кожухарството търговците на кожа - гр. Сятища, която обхваща над 1 200 производители от този бранш.

Обсъдени бяха възможностите за сътрудничество, като по време на разговора гръцките представители бяха запознати с дейността на Палатата, услугите, които предлага, и постиженията в международното сътрудничество. Г-н Мантзиарис и  г-н Папас представиха възможностите на Западно - македонския регион, който представляват, поставяйки акцент върху традиционно развитото производство за износ на шафран, мрамор, хранителни стоки, стоки от естествена кожа.

В тази връзка БТПП има удоволствието да информира, че Aсоциацията на кожухарството на търговците на кожа - гр. Сятища организира изложение на кожени палта и стоки в х-л „Рамада“ на 9-10 февруари 2017 г. с участието на 22 гръцки компании от бранша. За повече информация, заинтересованите от посещение на изложението, могат да се свържат с организаторите на телефон 0896 783 470 (г-жа Маргарита Николова).


30.01.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад