Назад

БЯИС при БТПП е поканен да участва 19-та годишна конференция ЕС-Япония



Снимка: Архив

Съпредседателят на Българо-японския икономически съвет при БТПП и зам.-председател на Палатата Георги Стоев получи покана за участие в 19-та годишна конференция ЕС-Япония, която ще се проведе на 23 септември 2016 г. в Брюксел. Събитието се организира с подкрепата на Института за европейски проучвания, Центъра за промишлено сътрудничество ЕС-Япония и Европейския институт за Азия.

В дневния ред на конференцията наред с обсъждания на преговорите по споразумение за стратегическо партньорство и споразумение за свободна търговия между ЕС и Япония са предвидени и  теми за сътрудничество  в сферата на ядрената безопасност.

Напомняме, че през 2012 г. в качеството му на председател на Асоциацията за техническо обучение на чужденци в Япония (AOTS) Георги Стоев получи почетна диплома от японския министър на външните работи за 2012 г. и оттогава е член на консултативния съвет ЕС-Япония. Почетната диплома е признание за значителен принос за насърчаване на приятелските отношения между Япония и другите държави в различни области на международните отношения. С тази диплома са наградени общо 18 организации и 62 частни лица.


29.08.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад