Назад

28 септември 2016 г. - Конференция на тема „Либерализация на търговията и услугите в Дунавския регион, Западните Балкани и страните от ЦЕФТА“

Българската търговско-промишлена палата (БТПП), в сътрудничество с Партньорския проект на Асоциацията на немските търговско-икономически палати (DIHK) и ЦЕФТА „Приложение на ЦЕФТА за подпомагане на интернационализацията на икономиката на Югоизточна Европа“, Западнобалканския инвестиционен форум на палатите (WB CIF) и Асоциацията на дунавските търговски палати (DCCA), организира Конференция на тема „Либерализация на търговията и услугите в Дунавския регион, Западните Балкани и страните от ЦЕФТА“, която ще се състои на 28 септември 2016 г. в сградата на БТПП. Конференцията ще бъде продължение на 6-тата Конференция на Дунавския регион, организирана от Австрийските икономически палати (WKO) на 13-ти септември 2016 г. във Виена

Събитието ще бъде подходящ инструмент за насърчаване на синергията между дунавските страни, Западните Балкани и страните от Югоизточна Европа, както и за промотиране на интересите на малкия и среден бизнес в международната търговия.

В конференцията ще вземат участие представители на държавната власт, търговско-промишлените палати от региона, дипломатическия корпус в страната, бизнеса и медиите.

Основните теми, които ще бъдат дискутирани по време на събитието, са: стратегията на ЕС за Дунавския регион, програмата за трансгранично сътрудничество „Дунав“, бизнес климатът и инвестиционните възможности в Дунавския регион, Западните Балкани и региона на ЦЕФТА, транспортната инфраструктура – регионална политика и проекти, устойчивото управление на туристическите услуги.

Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна формана e-mail: v.velichkov@bcci.bg в срок до 26 септември 2016г. / понеделник/. Участието е безплатно. Работни езици: български – английски език.

За допълнителна информация: „Международно сътрудничество и международни организации“: 02 8117 494, 02 8117 497, m.markova@bcci.bgv.velichkov@bcci.bg.

Проекто – програма може да разгледате ТУК.


24.08.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад