Назад

Покана за Българо–ливански бизнес форумБългарската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на Българо–ливански бизнес форум, организиран съвместно с Търговско-промишлената и земеделска палата на Бейрут и Планината Ливан. Събитието ще се проведе в сградата на БТПП, на 25 април 2016 г. от 10.00ч.

Освен официалната част се предвиждат двустранни срещи, като ливанската делегация ще бъде представена от фирми в секторите: строителство и строителни машини, недвижими имоти, хранително-вкусова промишленост и супермаркети, неправителствени организации, финансово и инвестиционно посредничество, консултантски услуги, фармацевтика, козметика, ИТ и софтуерни разработки, текстил, туризъм, оборудване и други.

При интерес за участие във форума, моля в срок до 22 април /петък/ да изпратите попълнена регистрационна форма на и-мейл v.velichkov@bcci.bg или факс: 02/987 32 09. Участието в срещата е безплатно. Работен език – английски.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП, тел. 02/8117 497, 8117 494.

Приложения:

Писмо-покана

Регистрационен формуляр


12.04.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад