Назад

Конкурс за доброволец в Европейските информационни мрежи



Enterprise Europe Network към БТПП съвместно с Центъра за развитие на човешките ресурси, ИЦ „Европа Директно”-София, Европейски потребителски център, EURES и EURAXESS – България, обявяват стартирането на конкурс за доброволец, който ще има възможност да осъществи по 2 седмици неплатена доброволческа дейност, по време на което се запознава с работата на различните европейски мрежи.

Кампанията ще се проведе в периода 1 юни – 15 декември 2016 г. До участие в нея ще бъдат допуснати двама кандидати, успешно преминали конкурса. В края на кампанията се издава сертификат, удостоверяващ доброволческа дейност, подписан от директорите на всички организации. При възможност, на успешно преминалите програмата доброволци ще се предлага участие в допълнителни дейности на организациите- организатори на конкурса.

Право на участие имат всички студенти, записани минимум във втори курс към датата на обявяване на конкурса, във висше учебно заведение на територията на България.

Как да участвам?

1) Изпратете своята автобиография (Europass формат), както и мотивационно писмо (максимум 300 думи) на български или английски език. Документите за кандидатстване трябва да бъдат изпратени на електронен адрес: interns@europe.bg в срок до 17:30ч на 13 май 2016г.

2) Провежда се събеседване с преминалите първия етап кандидати, което ще се проведе в периода 17-19.05.2016г в офиса на ИЦ „Европа Директно”-София, който се намира на ул. „Г.С.Раковски“ 101, София 1000.

Повече информация за критериите за оценка и състава на журито, може да намерите тук

 


07.04.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад