Назад

Мотивационни механизми и модели представи Петер Оберг в БТПП



БТПП бе домакин на презентация на Петер Оберг „Experience your dreams”, организирана съвместно с Българо-скандинавската търговска камара.

Събитието бе официално открито от председателя на БТПП Цветан Симеонов. Йоран Свенсон, председател на Българо-скандинавската търговска камара, сподели, че подобни съвместни инициативи между палатите са полезни, тъй като дават възможност за създаване на бизнес контакти.

Петер Оберг, лектор с богат опит в цял свят, успя да привлече вниманието на публиката, представяйки личния си опит и преживявания, достигайки до общовалидните истини относно необходимостта от вяра в самия себе си, силата и мотивацията да преследваш мечтите си. Той обвърза житейския опит с бизнес реалността, предизвикателствата пред конкретния човек и пред една компания или сектор. Петер Оберг успя да предразположи участниците да си поставят близки и далечни цели.

В момента председателят на смесената камара е регионален бизнес инспектор в компанията „Alfa Laval“, който месечно прави по 3 презентации в чужбина като част от корпоративната социална отговорност на фирмата. Той представя мотивационна лекция както пред ученици, шведски национални спортни отбори, мрежи, асоциации, така и пред международни компании, дипломатически мисии и търговски палати.


02.12.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад