Назад

Среща с представители на новооткритото българско дружество „Булагрика” ООД



Представители на „Булагрика” ООД посетиха БТПП и разговаряха с председателя Цветан Симеонов.

Хайме Вила, съдружник, Каролина Минсарт, търговски директор, и Мария Гошева, представител за България,  презентираха дейността на новооткритото българско дружество, занимаващо се с търговско представителство на испански фирми. Основни търговски позиции са внос на различни системи, машини и торове, предназначени за селското стопанство. В момента фирмата има подписани споразумения за изключително представителство с различни водещи испански производители на поливни и парникови системи, геомембрани, торове.

По време на срещата бе обсъдена ситуацията в българското селско стопанство, като председателят на Палатата сподели, че има голям потенциал за развитие на напоителните системи в странaта. Tой отбеляза необходимостта от използването на нови технологии и улесняването дейността на фермерите. Г-н Вила сподели, че фирмата има достатъчно опит в сектора и предоставя пълно обслужване от гледна точка на организация на транспорт, внос и техническо обслужване. За повече информация тук.  

От страна на БТПП бе изразена готовност за съдействие на „Булагрика” ООД за реализиране на поставените цели на българския пазар.


25.11.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад