Назад

Среща с представители на иранска фирма с интереси в млечната промишленостПредставители на иранската фирма „Civil Pension Fund General Trading Co”* (www.cpfgt.com) ще бъдат на посещение в България в периода 3 - 7 ноември 2015 с цел проучване на  възможности за внос от нашата страна на различни стоки, в т.ч. и на краве масло.
 
В тази връзка БТПП организира среща с фирми в областта на производството на млечни продукти на 5 ноември 2015г. от 15.30 в БТПП, ул. „Искър” 9, зала Б, ет.1.
 
Представителите от Иран ще представят спецификите на внос на хранителни продукти в Иран, като ще се радват да обсъдят конкретни оферти за внос на краве масло.
 
Фирмите, които имат интерес за участие в срещата, следва да изпратят попълнена регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg в срок до 5.11.2015 /четвъртък/.
 
Кратко представяне на фирмата: ТУК
 
Регистрационна форма с проектопрограма: ТУК
 
За допълнителна информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП – тел.: 02 8117 494, 8117 489.
 
 
 
________
*Civil Pension Fund General Trading Co е търговска компания към пенсионния фонд на служителите от държавната администрация на Иран. 
 

02.11.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад