Назад

19-то издание на Форум за еко-иновации в Сеул

Конференцията на 27 октомври 2015 г. (вторник) ще се излъчва на живо в интернет


19-то издание на форума за еко-иновации ще се проведе в Сеул, Република Корея на 27 и 28 октомври 2015 г. Събитието включва и целодневна конференция на 27 октомври 2015 г. (вторник), която ще се излъчва на живо в интернет на адрес: http://ecoapforum.eu/webstreaming.html (не е необходима предварителна регистрация за проследяване на събитието). 
 
Настоящото издание на форума е посветено на възможностите за бизнес в областта на еко-иновациите, представянето на последните тенденции в кръговата икономика, с акцент върху иновативните материали и продукти. Ще бъдат представени съвместни проекти между Европа и Азия, насочени към улесняването на достъпа до пазара. 
 
Форумът предоставя възможност за срещи на европейския и корейския бизнес, включително на малки и средни предприятия. 
 
Събитието се организира от Европейската комисия и Министерство на околната среда на Република Корея в сътрудничество с Корейския институт за околна среда, индустрия и технологии (KEITI) и Центъра за еко-иновации в малките и средни предприятия (ASEIC) към Срещата „Азия-Европа“ (ASEM), и с подкрепата на Европейската търговска палата в Корея. 
 
За повече информация: ТУК
 
Пълна програма на събитието: ТУК

23.10.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад