Назад

Определени бяха носителите на награди за внедряване на стандартите GS1







 
В една от залите на БТПП, часа бяха изтеглени имената на двете печеливши фирми, които получават наградите за участие в анкетното проучване на GS1 България. То е част от проект Core Implementation Measures 2011 г. на Глобалната организация GS1 и има за цел да даде точна представа за степента на внедряване и използване на стандартите GS1 в цял свят. 
Фирмите-членове на GS1 България, които взеха участие в анкетното проучване, получиха възможност да участват в жребий с предметна награда – преносим компютър HP ProBook 4520s и допълнителна награда – публикуване на представяне и реклама за фирмата в Информационния бюлетин на GS1 България. 
Жребият бе изтеглен в края на проведения семинар на GS1 България на тема “Методика на проследяване.Символи за кодиране на допълнителна информация”. Тегленето стана публично пред комисия в състав: Цветан Симеонов председател на БТПП и на Бюрото на Съвет GS1 България, Ани Обретенова, маркетинг и продажби „Магре – Замразени храни“ ЕООД, и Христо Содев, изпълнителен секретар на Съвет GS1 България. 
Имената на спечелилите бяха изтеглени от Мирослава Арабаджиева, сток мениджър, Лореал България ЕООД, в присъствието на участниците в семинара

Резултатите от публично изтегления жребий са:
Първа награда „Лаптоп HP ProBook 4520s“ спечели фирма РАДИВЕС - 91 ЕТ ЕИК 103047230

Втора награда „Публикуване на материал и реклама за фирмата в Информационния бюлетин на GS1 България“ спечели фирма  КРАМАС ООД, ЕИК 107596212
Във видео-клипа може да видите изтеглянето на наградите 

13.04.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад