Назад

Българска бизнес делегация замина за Москва



 
Бизнес делегация, организирана от БТПП и ръководена от председателя на Палатата, ще придружава министъра на икономиката, енергетиката и туризма по време на посещението му в Москва в периода 6 – 8 април 2011 г.. Визитата  е във връзка с 14-то заседание на Междуправителствената българо-руска комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество. От руска страна заседанието ще се председателства от министъра на енергетиката на Русия Сергей Шматко.
Програмата на бизнес делегацията  включва участие във двустранен делови форум, срещи в ТПП на Руската федерация, в Държавната регистрационна палата към Министерството на правосъдието на Руската Федерация, в Экспоцентр. Ще бъдат обсъждани въпроси в основните области на двустранно сътрудничество – взаимна търговия, енергетика, туризъм, транспорт, информационни технологии, строителство, селско стопанство, военнотехническо сътрудничество, метрология, стандартизация и др.
Очаква се подписването на споразумение за сътрудничество между БТПП и Экспоцентр, както и споразумение за сътрудничество с Държавната регистрационна палата към Министерството на правосъдието на Руската Федерация.

06.04.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад