Назад

Петнадесет компании и медии бяха отличени в първото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”

Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи престижните награди в две от категориите
Вчера (16 декември) на пищна церемония в Кемпински хотел Зографски бяха връчени първите годишни награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”. Официалната церемония беше инициирана и организирана от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady” с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Софийска търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите в България, Mail.bg, Radar.bg, Bnews.bg, Blife.bg, b2bMagazine, Хайлайф, Svejo.net, Bulevard.bg и Business Lady Club.
 
Общо 15 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока прилагане на успешни бизнес практики, ноу-хау, ефективен и иновативен мениджмънт, иновации, модерни технологии, развитие на човешкия ресурс, високо качество на предлагания продукт/услуга, позитивен обществен имидж и други. 
 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи награди на ГлаксоСмитКлайн България (GSK Bulgaria) в категория "ИНОВАТИВНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНИЯ" и на Метрореклама в категория "ВЪНШНА РЕКЛАМА" .
 
В категория "БЪЛГАРСКИ ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН ПАЗАР" беше отличено Застрахователно АД „Виктория”. ЧЕЗ България пък грабнаха наградата за „ИНВЕСТИТОРИ В ЧОВЕШКИ КАПИТАЛ”. За „ИНОВАТИВНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНИЯ” бе обявена ГлаксоСмитКлайн България, а за лидер във „ВЪНШНАТА РЕКЛАМА” бе наградена Метрореклама. Рефан България получиха приз за "ГЛОБАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОДУКТИ".
 
За "ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС И ГРИЖА ЗА ОБЩЕСТВОТО В НАПРАВЛЕНИЯТА ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА" призът получи Самсунг България. В категория „СТВОЛОВИ КЛЕТКИ” бе отличена тъканна банка Cells4life. За "БЪРЗО РАЗВИВАЩА СЕ ТЮТЮНЕВА КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ" беше обявена Бритиш Американ Табако. КФМ пък спечелиха първото място за "ВОДЕЩ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕСНИ ПРОДУКТИ". В категория „БЪЛГАРСКА КОЗМЕТИКА” призът бе връчен на уникалната българска козметика с екстракт от охлюви Natural Garden. 
 
За "ИНОВАЦИИ В ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ И ПРИЛАГАНЕ НА УСПЕШНИ БИЗНЕС ПРАКТИКИ В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНАТА" наградата грабна д-р Ангел Енчев. BULGARIA ON AIR пък бе отличена в категория „БИЗНЕС ТЕЛЕВИЗИЯ”. За "БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ" беше наградена Информационна агенция Фокус. „Тройка на разсъмване” по радио Витоша получиха признание за „НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ НА СУТРЕШНО РАДИО ПРЕДАВАНЕ”. В категория "БИЗНЕС ЦЕННОСТИ И ЕТИЧНИ НОРМИ" призът заслужено отиде при Асоциация на бизнес експертите в България. 
 
Специални участници на церемонията бяха Ваня Костова и нейния син и дуетен партньор Боян Михайлов. Те завладяха гостите с едни от своите непреходни хитове, които бяха съпроводени с гайда. За доброто настроение на гостите се погрижиха още невероятните танцьори от DANCE STATION и AFRO VIBES DANCE PROJECT, а 6-годишната Моника Шахин обра овациите на публиката, откривайки церемонията с прекрасна коледна песен. Вечерта завърши с неповторимото изпълнение на фолклорната певица Поли Паскова. 
 
Гостите имаха възможност да изпитат късмета си, участвайки в томбола с прекрасни награди, осигурени от РЕФАН БЪЛГАРИЯ, българската козметика REVIVE SNAILS EXTRACT и хотел „ЗЕМЯТА И ХОРАТА”. 
 
В знак на признателност към организаторите, г-н Даниел Димитров получи специален подарък от Асоциацията на бизнес експертите – имитация на най-старото злато в света. 
 
Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. 
 
За допълнителна информация, моля, пишете ни на: 
ilieva@bgbusiness.com, office@businesslady.eu
 
------------------------------------------
 
Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) - Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014), Награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014), Благотворителен бал (2013, 2014), социални кампании, диамантено парти и др. 
 

17.12.2014 г.
Назад