Назад

БТПП участва в Декемврийската сесия на ЕИСК в Брюксел



Зам.-председателят на БТПП Георги Стоев  участва в подготовката и провеждането на Декемврийската сесия на Европейския икономически и социален комитет, която ще се състои на 10 и 11 декември 2014 г. в Европейската комисия в Брюксел. 
 
По време на предварителното заседание на групата на работодателите бяха обсъдени Статистически данни за дейностите на членовете в проучвателните групи, както и беше направен подбор на становища по собствена инициатива и информация за проучванията през 2015 година. Георги Стоев участва и в срещата ЕС – Южна Корея.
 
В първия пленарен ден на сесията на ЕИСК, 10 декември 2014 г., президентът на ЕИСК Анри Малос  ще изнесе презентация  за ангажиментите на ЕИСК по работната програма на Европейската комисия за 2015 година. С участието на председателя на Европейския парламент Мартин Шулц ще бъде представена и работната програма на Европейския парламент.  В  рамките на сесията ще бъде разгледан средносрочен преглед на приноса на  гражданското общество за реализацията на програмата Европа 2020.
 

09.12.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад