Назад

БТПП подготвя Международна специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015



От 25 до 28 март 2015 г. Интер Експо Център - София ще бъде домакин на 22-то издание на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО. Изложбата се организира от БТПП в партньорство с Агенция Булгарреклама и по традиция се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.
 
СЕКЮРИТИ ЕКСПО е най-голямото и важно събитие в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби на Балканите за сигурност и безопасност. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.
 
За първа година по време на изложбата ще обърнем по-специално внимание на мобилните устройства, на периферията им, както и на най-съвременните софтуерни приложения.
 
Още една зона ще привлича погледа на посетителите: аудиовизуална техника, предназначена както за домашно ползване, така и за обществени сгради, офиси, заведения, модели ресивъри за домашно кино, Blu-ray плейъри, уникални мини стерео системи, източници (цифрови и аналогови), тонколони, стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване.
 
СЕКЮРИТИ ЕКСПО включва в профила си както традиционните пожароизвестяване, пожарогасене и видеонаблюдение, така и „облачни” технологии.
 
През 2015 г. СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе за втора поредна година заедно с Българска строителна седмица – изложение за строителни материали и машини.
 
Защо да участвате в СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2015?
 
  • Единственото изложение за сигурност в България, което обединява специализиран форум за бизнес, комуникация и инвестиции
  • Платформа за срещи и договаряне с професионалисти от бранша
  • Иновативни продукти и услуги, новости в областта на обществената и частната сигурност, ИКТ сигурност, Smart House Concept, цялостни сградни решения
  • Възможност за бизнес проучване на конкуренцията
  • Участие в организираната специализирана съпътстваща програма.
Изложбата предлага възможности за рекламно участие: в интернет страницата на събитието, в директен мейлинг до над 20 хиляди специалисти в България и чужбина, в социалните мрежи, в по-големи балкански сайтове - медийни партньори на изложбата.
 
Опции за допълнителна реклама в дните на изложбата: в специално обособена бизнес зона за изложители ще имате възможността да разположите Вашите рекламни материали, насочени към потенциални партньори и клиенти.
 
Пълна информация и условия за участие са публикувани на официалния уеб-сайт на изложбата на адрес: http://securityexpo.bg
 

04.12.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад