Назад

БТПП подкрепя форум „Кариера в България. Защо не?“ – за професионална реализация на младите в нашата страна



БТПП е партньор на седмото издание на кариерния форум за българи с образование и опит в чужбина - "Кариера в България. Защо не?", което ще се проведе на 10 септември 2014г. в Интер Експо Център – София.
Организатори на форума са сдружение "Тук-Там" и фондация "Идентичност за България".
 
Целта на Форума е да даде възможност на млади българи, учили и работили в чужбина, да установят контакт с водещи фирми в България – евентуални техни бъдещи работодатели, както и да се информират за условията за професионална реализация в нашата страна. 
 
На Форума работодатели, търсещи професионалисти в различни области ще имат възможността да се срещнат с висококвалифицирани кандидати с трудов опит в чужбина, владеещи чужди езици. 
 
За първи път тази година всички компании-изложители ще бъдат разположени в едно пространство, разделено на 3 сектора /A, B, C/, според позиционирането им на изложението.Ще бъдат предоставени нови възможности за допълнително рекламно позициониране пред множество мениджъри, пред над 1300 кандидатстващи за работа,  медии. Създаден е и нов официален сайт на събитието.
 
Статистиката сочи, че от досега проведените форуми 94% от работодателите са намерили подходящите кандидати, а 77% от младежите – подходящите за тях работодатели.  Оптимистично е, че 51% от участвалите за изявили желание да се върнат и да работят в родината си.
БТПП подкрепя каузата на кариерния форум и чрез участието на фирми – изложители с общи усилия ще бъде стимулирана реализацията на младите хора в България.
 
Ценен източник на информация за пазара на труда в България са шесте съпътстващи програми на Форума.
 
Общи условия за участие на изложители, цени и регистрация - ТУК
 
Освен като изложители, може да участвате и като партньор или спонсор на събитието.Информация за спонсорските пакети - ТУК
 
За контакти: 
Сдружение „Тук-Там“
Селчук Емин; Тел: 0893 76 46 37; E-mail: selchuk@tuk-tam.bg
Нуша Спирова; Тел: 0882 97 22 55; E-mail: nusha@back2bg.com
 
 

01.09.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад