Назад

БТПП организира бизнес делегация до Швеция за изложението ELMIA Subcontractor 2014

Българската търговско-промишлена палата организира участието на фирми в бизнес делегация до гр. Йоншопинг, Швеция в периода 11 – 14 ноември 2014г. по повод изложението за поддоставчици ELMIA Subcontractor.
 
Изложението обхваща секторите метлообработване и автомобилостроене  и ще акцентира върху: продукти и компоненти, материали, суровини и полуготови продукти, производствени методи, инструменти и крепежни елементи, дизайн.
 
Събитието е водещо в Северна Европа и привлича производители, търсещи клиенти и партньори за сътрудничество, купувачи, нуждаещи се от качествени доставчици, компании, разработващи нови продукти за обсъждане на нови технологии и иновативни решения. Специализираният панаир се провежда ежегодно в Йоншопинг, Швеция като привлича около 1200 изложители от 30 страни. През 2013 г. панаирът отчита повече от 15 300 посетители и сключени сделки на стойност около 2 млрд. евро.
 
БТПП предлага два варианта за участие в изложението – като посетители, участващи в двустранните срещи, или като изложители.
 
Пълна информация за пътуването и условията за участие – в приложенията.
 
Приложения

29.08.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад