Назад

БТПП предлага преводи и легализация на документи на повече от 20 езикаКъм БТПП функционира дружество “БТПП - Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване”. Една от основните дейности на дружеството е предоставянето на преводачески услуги, които включват:
 
  • Превод от български език на чужд език и обратно на фирмени и частни документи на физически и юридически лица;
  • Заверка на документи пред държавни и обществени ведомства и институции;
  • Заверка на документи в Консулските отдели при чуждестранни мисии в страната.
Извършват се преводи на повече от 20 езика, а утвърдените преводачи са над 200. Организиран е екип от професионалисти с различна квалификация и опит.
 
Дружеството има подписан договор с Министерство на външните работи за извършване на официални преводи на документи и други книжа. Това са отговорни преводи, тъй като от тях произтичат права и/или задължения за българските граждани - независимо дали ще се използват в страната или в чужбина.
 
Центърът  притежава сертификат по стандарта за преводачески услуги БДС EN 15038:2006.
 
Организирано е комплексно обслужване на клиентите. Извършват се всички видове предварителни заверки на документите в държавни и обществени институции, легализация в отдел “Консулски отношения” на Министерство на външните работи и консулските отдели на чуждестранните мисии в страната. Предаването на готовите документи на клиентите става лично или с куриерски доставки в страната и чужбина. Въведена е и възможност за обслужване на клиентите и по електронен път, което пести време и средства.
 
Предоставят се преводи в различни области – икономика, право, техника, медицина и т.н. Екипът от преводачи постоянно се допълва с нови специалисти, за да може да отговори на изискванията на клиентите. Ръководещо начало в работата е строго спазване на етичните норми и конфиденциалност. 
 
За допълнителна информация и контакти:
“БТПП – Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване” ЕООД
Тел. 02 8117 477, 02 8117 479, 02 8117 420
e-mail: prevodi@bcci.bg
bcci.centre@bcci.bg
www.bcci.bg

27.08.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад