Назад

Предстоят двустранни бизнес срещи в София между турски компании от BALKANSIAD и български фирми



Двустранни бизнес срещи между членове на турското Сдружение на балканските индустриалци и бизнесмени BALKANSIAD и български фирми ще се проведат на 5 септември 2014 г. от 15:00 часа в сградата на БТПП в София, ет.1, зала А ,ул. „Искър” № 9.
 
Събитието се организира от Българската търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с търговската служба към посолството на Турция у нас.  Очакванията са двустранните срещи  между  турските и българските фирми да допринесат за утвърждаване на съществуващите и установяване на нови  контакти  между представителите на деловите среди от двете страни. Провеждането на такъв бизнес форум в София бе предложено и обсъдено неотдавна на среща в БТПП между  търговския съветник в посолството на Турция у нас Емрах Сазак и главния секретар на Палатата  Васил Тодоров. 
 
В съставената вече бизнес делегация от сдружението на балканските индустриалци и бизнесмени BALKANSIAD  участват 38 представени на бизнеса от секторите строителство, хранително-вкусова промишленост, текстил, туризъм, автомобилна промишленост, финанси и банково дело, здравеопазване, образование. 
 
Фирмите, които имат желание за участие в двустранните бизнес срещи  в София, следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 3 септември 2014 /сряда/  на email: m.markova@bcci.bg.
Участието в срещите е безплатно. Работни езици: български и турски език. 
 
За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел. 02811 74 94, 8117 489.
 
Регистрационна карта с проекто-програма: ТУК
 
Списък с членовете на турската делегация: ТУК
 

20.08.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад