Назад

Бронзово отличие и сертификат за стандарт „Инвеститори в хората“ за „ЧЕЗ Разпределение България“ АД







На официална церемония във Военна академия „Г. С. Раковски“ Дейвид Дейл, оперативен директор на международното поделение на „Инвеститори в хората”,  връчи на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД бронзово отличие и сертификат за стандарта „Инвеститори в хората“ (Investors in People).
Стандартът „Инвеститори в хората“ е признание за ангажираността на компанията за професионалното развитие и мотивация на своите служители. Освен основните 39 изисквания при управление на персонала, за бронзово отличие е необходимо да бъдат изпълнени и допълнителни 26 изисквания. 
 
„Благодаря на всички колеги, които в продължение на няколко месеца бяха обучавани и които доказаха своето високо ниво на компетентност и професионализъм“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.
 
Главният секретар на БТПП Васил Тодоров отправи поздравления от името на Палатата към ръководството на компанията. „ЧЕЗ Разпределение България“ е добър пример за стандартите, които се налагат в българската икономика. Тази международна награда е доказателство за успешно управление и се надяваме този пример да бъде последван от всички български компании. Наградата е и добър сигнал за чуждестранните инвеститори, че на българския пазар чуждестранните компании могат да правят успешен бизнес и да печелят международни награди”, добави главният секретар на БТПП.
 
*„Инвеститори в  хората“ е международно признат стандарт в 80 страни, внедрен в над 40 000 организации с над 10 000 000 служители. 
Създаден е във Великобритания през 1991 г. като критерий за сравнение на добрите практики в областта на развитието на човешкия потенциал с цел  подобряване на бизнеса. Той дава възможност на служителите да се идентифицират с корпоративните ценности и култура, да прилагат ефективно на работното си място целите, мисията и принципите на компанията, поставяйки на преден план клиента и развитието на компанията.
 

14.08.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад