Назад

БТПП и регионалните палати подпомагат млади предприемачи за участие в международен проект



На 9 и 10 март в Анкара ще се проведе заключителната конференция по проект „PAVITT - видео участие на млади предприемачи“. Проектът е по програма “Младежта в действие” и се реализира у нас от Националната асоциация на общинските служители в България (НАОСБ), подкрепяна от Българската търговско-промишлена палата. 
 
В рамките на два дни по трима млади предприемачи от България, Турция, Испания, Португалия, Италия ще обменят добри практики за стартиране на собствен бизнес, ще представят своите видео продукти и ще установят контакти. По време на конференцията ще бъдат обсъдени възможностите за продължение на проект „PAVITT - видео участие на млади предприемачи“ с активното участие на БТПП.
 
Сегашният младежки проект е продължение на двугодишното партньорство между БТПП, регионалните търговско-промишлени палати в Търговище, Хасково, Стара Загора и НАОСБ. Сътрудничеството се изразява в съвместни обучения по предприемачество за безработни, кръгли маси по публично-частно партньорство, международни конференции и работни посещения в Испания. 
 

07.03.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад