Назад

Конференция за обмен на иновативни идеи в сферата на транспорта и срещи за бизнес партньорства ще се проведат в Париж







Enterprise Europe Network (EEN) към Българската търговско-промишлена палата информира, че от 14 до 17 април 2014г. в Дефанс, Париж (Франция) ще се проведе конференция Transport Research Arena 2014.  Това е най-голямата конференция в сферата на транспорта, която се провежда за пети път от 2006 г. насам с подкрепата на Европейската комисия, Конференцията на европейските директори в пътния сектор и трите Европейски технологични платформи - Waterborne TP (платформа за секторите на морското и речното корабоплаване), ERTRAC (Европейски консултативен съвет за изследвания в областта на пътния транспорт) и ERRAC (Европейския консултативен съвет за научни изследвания в областта на железопътния транспорт) и е посетена от над 5000 участници. Лектори и модератори на пленарните сесии ще бъдат представители на Генерална дирекция „Транспорт” на Европейската комисия, Мишлен, Рено, БМВ, Фолксваген, ТОМ–ТОМ, Европейска железопътна агенция и други. 
 
Между пленарните сесии на конференцията ще се проведат B2B срещи за развитие на бизнес, технологични и проектни партньорства, съорганизирани от Enterprise Europe Network, най-голямата мрежа за подкрепа на малкия и среден бизнес в света. B2B срещите представят уникална възможност да намерите нови партньори за технологично сътрудничество и иновативни проекти, да покажете пред цяла Европа своите технологии или да получите помощ, за да разрешите проблемите си в сферата на транспорта.Ще бъде публикуван профил на всяка участващата организация в онлайн каталог, като срещите ще се проведат по предварително изготвен график. Участието в B2B срещите е безплатно, след заплащане таксата за участие в конференцията. 
 
Очаква се конференцията и B2B срещите да бъдат посетени от над 3000 представители на бизнеса, политици, най-добрите инженери и изследователи от цяла Европа, които ще представят последните тенденции за шосейния, железопътния, водния и интермодалния транспорт в следните сфери: 
- Транспортна инфраструктура и летища в градската мрежа 
- Транспортни политики и икономически проучвания 
- Логистика, мобилни системи и услуги 
- Околна среда и енергетика 
- Промишлена конкурентоспособност 
 
Крайният срок за регистрация и подаване на профилите е 27.03.2014г. 
 
Цена за участие в конференцията: 400 евро. 
 
След 14 март заплащането може да се извърши само с кредитна карта.
 
За повече информация, моля свържете се с: 
Цветина Андреева 
Европейски информационен и иновационен център 
Българска търговско-промишлена палата 
T.Andreeva@bcci.bg
02/ 8117 525 
или посетете следните сайтове: www.traconference.eu и http://www.b2match.eu
 

05.03.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад